Jouw werkgever en collega’s komen in actie voor jou

Ziek zijn is een eenzaam proces. Dat zien vrienden, familie en ook jouw collega’s en leidinggevenden. Bij Hematon horen we vaak dat werkgevers en collega’s iets willen doen als iemand uit hun team of afdeling is getroffen door kanker. En dat kan! We hopen daarom dat jij of jouw collega een oproep aan je werkgever stuurt om te helpen met een gift of aan actie.

Op je werk uitgeschakeld worden door kanker voelt voor veel mensen als een extra klap. Uiteraard is er meer in het leven dan werken. En natuurlijk wil je de volle aandacht geven aan herstel. Maar toch... Werk staat voor je oude, gezonde leven. Een leven waarnaar je hoopt weer terug te keren.

Ook collega’s en leidinggevenden voelen zich vaak getroffen als een collega is uitgeschakeld. Vaak bereikt ons het signaal dat een afdeling of team iets wil doen om die ander een hart onder de riem te steken, te denken valt aan een donatie of een actie. Dat kan uiteraard. Misschien wil jij zelfs je werkgever wel tippen dat er een actie mogelijk is, zodat Hematon een sterke, krachtige patiëntenorganisatie is en kan blijven.

Jouw werkgever en collega’s komen in actie voor jou!

  • Een bedrijf of organisatie kan een eenmalig bedrag geven voor bijvoorbeeld de sponsoring van een webinar of een andere actie. Wil je hiervoor een voorbeeld brief ontvangen om te sturen aan je werkgever? Je kunt een voorbeeld tekst voor je werkgever hier downloaden
     
  • Ben je als bedrijf of organisatie hierin geïnteresseerd? Mail bijdragen@hematon.nl
     
  • Het is mogelijk binnen het bedrijf een actie te beginnen, zodat meerdere collega’s Hematon kunnen sponsoren. Kijk hiervoor op doneren.hematon.nl/acties.

Je kunt een voorbeeld tekst voor je werkgever hier downloaden